İspanya, Fransa’yı Eleyip Finale Yükseldi; Mbappe Yeni Sezonda Real Madrid’de

İspanya, EURO 2024'te Fransa'yı 2-1 yenerek finale yükseldi. Fransa kaptanı Kylian Mbappe, turnuvayı başarısızlık olarak nitelendirdi ve "Eve dönüyoruz" dedi. Maske ile oynadığı turnuvayı tek golle tamamlayan Mbappe, yeni sezonda Real Madrid forması giyecek.

EURO 2024'te büyük bir heyecan yaşandı; İspanya, Fransa'yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. Maçın ardından Fransa'nın kaptanı Kylian Mbappe, turnuvanın kendisi için başarısızlık olduğunu belirterek "Futbolda ya iyisinizdir ya da değilsinizdir. Ben iyi değildim," dedi. Şanssız bir turnuva geçiren Mbappe, yeni sezonda Real Madrid'e transfer olacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. İspanya, geriye düştüğü maçta Fransa'yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. İspanya'nın finaldeki rakibi, İngiltere-Hollanda karşılaşmasının ardından belli olacak.

Fransa'nın 25 yaşındaki kaptanı Kylian Mbappe, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya'ya 2-1 yenilerek elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Turnuvanın kendisi için başarısızlık olduğunu belirten Fransız yıldız, "Futbolda ya iyisinizdir ya da değilsinizdir. Ben iyi değildim. Eve dönüyoruz," dedi.

EURO 2024 sırasında şanssızlık yaşayan ve burnu kırıldığı için maçlara maske ile çıkan Kylian Mbappe, turnuvayı tek golle tamamladı. Akan oyunda gol atamayan Mbappe, tek golünü Polonya maçında penaltıdan kaydetti.

Öte yandan, Kylian Mbappe yeni sezonda Real Madrid formasını giyecek. İspanyol kulübü, Fransız yıldız için önümüzdeki hafta imza töreni düzenleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.