İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti

İspanya'nın doğusunda bulunan Tarragona kentinde 2 ve kuzeydeki Asturias bölgesinde 2 olmak üzere toplam 4 kişi denizde boğularak hayatını kaybetti, Nelson Kasırgası ve sağanak yağışlarının etkisi altında.

İspanya'nın doğusunda bulunan Tarragona kentinde 2 ve kuzeydeki Asturias bölgesinde 2 olmak üzere toplam 4 kişi denizde boğularak hayatını kaybetti, Nelson Kasırgası ve sağanak yağışlarının etkisi altında.

Nelson Kasırgası ve sağanağın etkisi altında, İspanya'nın Tarragona şehrinde denize düşen 16 yaşındaki çocuğu kurtarmaya çalışan 32 yaşındaki bir vatandaşın, şiddetli rüzgarın neden olduğu büyük dalgaların etkisiyle sürüklendiği ve her ikisinin de yaşamını kaybettiği belirtildi.

İspanya'nın kuzeyinde bulunan Asturias bölgesinde ise bir İngiliz erkek turist ve bir kadının, denize düşerek 8 metrelik dev dalgalar arasında boğulduğu da bildirilmiş oldu.

İspanya'da kötü hava koşullarının en çok Asturias, Cantabria, Endülüs, Castilla ve Leon, Rioja, Galisya, Aragon, Extremadura ve Katalonya bölgelerini etkilediği belirtilmiş oldu. Bazı bölgelerde rüzgar hızının saatte 90 kilometreye kadar ulaştığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Korkunç olay: 'Kocam yük olarak görüyordu' dedi, engelli oğlunu timsahlara yem etti
Biden açıkladı: "İsrail, Refah'a geniş çaplı saldırı başlatırsa silah göndermeyi durduracağız"
Kuzey Makedonya'nın yeni cumhurbaşkanı seçildi
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in Sırbistan Ziyareti: Stratejik İş Birliği ve Ortak Gelecek Vurgusu
Otomotiv Endüstrisinde Rekabet Kızışıyor: Tesla'nın İşten Çıkarması ve GM'nin Yetenek Avı