İspanya ve Fransa'dan Talipler Var! İrfan Can Kahveci İçin Transfer Sözleri!

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Menajeri, yeni sözleşme görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Haberin detayları...

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncularından İrfan Can Kahveci’nin sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. 29 yaşındaki milli futbolcunun, takımda kalıp kalmayacağı ise futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YOLDA MI?

Sezon başından bu yana Teknik Direktör Mourinho'nun beklentilerin altında kalan İrfan Can, Ocak ayına kadar yeni bir sözleşme imzalamadığı takdirde, transfer görüşmelerine başlayabilecek. İspanya ve Fransa’dan talipleri olduğu öne sürülen milli oyuncunun geleceği, Fenerbahçe camiasında gündemde.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

İrfan Can Kahveci’nin menajeri William D'Avila, Radyospor’a yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile henüz sözleşme görüşmesi yapmadıklarını belirtti. D'Avila, "Şu an itibarıyla bir gelişme yok. Doğal olarak pek çok opsiyonumuz var. Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunu şu anda görüşmedik. Biz her zaman görüşmeye açığız" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasıyla 142 maçta sahaya çıkarken, 30 gol ve 28 asistlik performansı ile dikkat çekti. Ayrıca, Türkiye Kupası’nı kazanma başarısı da gösterdi. Bu sezon takımda kalıp kalmayacağı merak edilen milli futbolcunun, futbol kariyerinde yeni bir sayfa açma ihtimali futbolseverler arasında heyecan yaratıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.