Real Madrid'in Genç Yıldızı Arda Güler: LaLiga'yı Sallıyor!

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, LaLiga'yı sallıyor! 19 yaşındaki Türk futbolcu, son 7 maçta 6 golle parlıyor. İspanya basınında "Uzaylı Arda" olarak anılan genç yetenek, haftanın 11'ine seçildi.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, LaLiga'da büyük bir çıkış yakalıyor. Son 7 maçta attığı 6 golle dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki Türk futbolcu, İspanya basınında "Uzaylı Arda" olarak adlandırılıyor. Performansıyla adından söz ettiren Arda, haftanın en iyileri arasına seçildi.

Real Madrid'in son haftalarda dikkat çeken isimlerinden biri olan Arda Güler, İspanya'da büyük ilgi görüyor.

 

"UZAYLI ARDA GÜLER"

 

Milliyet'in İspanyol basınından El Pais'e dayandırdığı habere göre, "Uzaylı Arda Güler'in maksimum verimliliği" başlığı altında yayımlanan yazıda "Arda Güler, LaLiga'da en az yirmi senedir ilk 6 isabetli şutunda fileleri havalandıran tek oyuncu" şeklinde ifadeler yer alıyor.

 

"MADRİD'İN ELMASI ARDA GÜLER"

 

El Debate'de "Madrid'in Elması Arda, ligin en iyi skor ortalamasına sahip" başlığı altında yer alan haberde ise "Henüz 19 yaşında olan Türk futbolcu, Real Madrid'in sezonun son maçlarında takıma büyük bir güçle giriş yaptı. Ligdeki performansı inanılmaz. Yedi maçta toplam 367 dakika süre alarak 6 gol atmış. Bu da her 61 dakikada bir gol attığı anlamına geliyor ve bu açıdan ligin en etkili oyuncusu olduğunu gösteriyor." şeklinde yazılmış.

 

"ARDA GÜLER FENOMEN OLACAK"

 

Marca gazetesi ise Arda Güler'in geleceğinin parlak olduğunu vurguluyor. Modric ve Kroos gibi isimlerin olduğu bir takımda Arda'nın topa yön verememesinin normal olduğunu ancak attığı gollerle adından söz ettirdiğini belirterek, "Arda Güler'in fenomen olacağı" ifadesine yer veriyor.

 

HAFTANIN 11'İNE SEÇİLDİ

 

Villarreal karşısında 45 dakikada 2 gol kaydeden Arda, La Liga'da haftanın en iyi ilk 11'ine seçildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.