İspanyol ekibinden karar değişikliği: Real Madrid'de Arda Güler'in ayrılma ihtimali gündemde!

Real Madrid'in, Arda Güler'i daha fazla oynama şansı bulabileceği bir kulübe kiralık göndermeyi planladığı iddia ediliyor. Başlangıçta Real Madrid'e katılan ancak sakatlıklar ve fiziksel yetersizlikler nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için ayrılma ihtimali gündemde.

Real Madrid'in, Arda Güler'i daha fazla oynama şansı bulabileceği bir kulübe kiralık göndermeyi planladığı iddia ediliyor. Başlangıçta Real Madrid'e katılan ancak sakatlıklar ve fiziksel yetersizlikler nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için ayrılma ihtimali gündemde. Marca'nın haberine göre, Real Madrid, Arda Güler'i sezon sonunda kiralık olarak gönderebilir, böylelikle oyuncunun gelişimine katkı sağlayabileceği bir ortam sunmayı hedeflemekte.

Madrid ekibinin, Arda Güler'in bu takımda forma giydikten sonra tıpkı geçmişte birçok oyuncuda yaptığı gibi takıma daha güçlü bir şekilde geri dönmesini amaçladığı belirtildi.

MİLAN, DİAZ FORMÜLÜNÜ DENEYECEK

Habere göre, Milan'ın bir süredir Arda Güler için devrede olduğu ve daha önce Real Madrid'den kiralayıp oynattığı Brahim Diaz transferinde olduğu gibi genç milli yıldızı da kadrosuna katmayı hedeflediği iddia edildi.

ANCELOTTİ'DEN ARDA SÖZLERİ

Carlo Ancelotti, Valencia'ya karşı oynayacakları maç öncesindeki basın toplantısında, Arda Güler'in maçlarda daha fazla süre almak isteğini "çok iyi anladığını ve anlayışla karşıladığını" ifade etti.

Ancelotti, "Onun ilerlemesinde sahada süre alması çok önemli. Ama bu bazen takımın, kulübün talepleriyle bazen maçların durumuyla çakışıyor. Ama benim ona olan güvenim çok fazla çünkü çok yetenekli. Elimde fırsat olsa, taraftarımızın onu daha fazla tanıması ve kabiliyetini görmesi benim de hoşuma gider. Ama zamanı gelecek," dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı