İspanyol sanatçı Buika: "İstanbul'a yerleşmek istiyorum"

İspanyol sanatçı Buika, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir konser verdi. Sevilen parçalarını seslendiren Buika, İstanbul'da kendini çok iyi hissettiğini belirterek buraya yerleşme arzusunu dile getirdi.

İspanyol sanatçı Buika, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir konser verdi. Bir buçuk saat boyunca sahnede kalan Buika, "No Habra Nadie En El Mundo", "La falsa moneda" ve "Mi niña Lola" gibi sevilen parçalarını seslendirdi.

Konser sırasında seyircilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Buika, yorumladığı şarkıların arkasındaki hikayeleri paylaştı. İstanbul'da birçok şeyi sevdiğini dile getiren sanatçı, "Burada kendimi çok güzel hissediyorum ve aslına bakarsak buraya yerleşmek de istiyorum. Bu konuda ciddiyim. Müzisyenlerinizi çok beğeniyorum; keşke onlar gibi vokal yapabilsem," ifadelerini kullandı. 

Buika, bir sonraki İstanbul konserinde Türkçe bir şarkı söyleme sözü de verdi. Besteci, söz yazarı ve yorumcu olan Buika, eserlerinde flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve caz gibi çeşitli müzik türlerini harmanlıyor.

Sanatçının Türkiye turnesi kapsamında yarın Ankara Bilkent Odeon'da, 25 Eylül'de Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda, 27 Eylül'de Antalya Açıkhava'da ve 28 Eylül'de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser vereceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.