İspanyol Spor Basını, Arda Güler'i yere göğe koyamadı!

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi hazırlıkları kapsamında Macaristan ile karşılaştı! Sahada göz önünde olan, Arda Güler'di. Montella'nın yedek aldığı Güler, kısa süre oynadığı maçta takımın kalitesini hemen gösterdi! İspanyol basınında da gündem olan bu başarı..

Macaristan-Türkiye maçında dokuz ay sonra yeniden milli formayı giyen Arda Güler, İspanyol gazetelerinin sayfalarına yansıdı.

Maça Orkun Kökçü'nün yerine yedek olarak başlayan Arda Güler oyuna girdi. ikinci yarı Toplamda 29 dakika süre alan Arda Güler oyuna dinamizm kattı ve ikili mücadelelerdeki üstünlüğüyle dikkat çekti.

Maçta toplam 3 şut girişiminde bulunan Arda, oyuna hücum kalitesi kattı. Milli Takım ağı bir kez buldu.

Uzun süreli bir sakatlığın ardından iyileştikten sonra geri döndü. Milli formayı giyen Arda Güler, İspanyol gazetelerinin sayfalarına da yansıdı. İspanyol basını Real Madrid'in genç yeteneğine övgüler yağdırdı.

MARCA: "ARDA GÜLER'İN GÜZEL ANLARI"

"Arda Güler, Yılın ikinci yarısında oyuna girdi, son 30 dakikada iyi bir izlenim bıraktı, beraberlik şansı buldu ama dayanamadı.Güler bir şut attı, 6 düello kazandı ve pas oranı %77 oldu. 

 "GÜLER SİHİRLİ GÖSTERİSİNİ GÖSTERDİ"


"Macaristan mağlubiyetinde yeteneğini gösterme şansı bulan Madridli oyuncuya Vincenzo Montella 30 dakika süre verdi. Arda sağ kanatta oynadı."

MUNDO DEPORTIVO: "BUDAPEŞTE, MACARİSTAN'DA OYNAMAZ"


" Vincenzo Montella, maçın bitimine yarım saat kala Real Madrid'in 19 yaşındaki forveti Arda Güler'i kırmızı kartla uğurladı. Arda, 2 köşe vuruşu ve bir kaleye şut çekti. Real Madridli oyuncunun varlığı Montella takımının hücumuna dinamizm kattı. Arda Güler'in her seti aldığı pasları tehdit ediciydi ama takdir edilemedi."

DIARIO MADRİDİSTA: "TÜRKİYE'Yİ GELİŞTİRDİ"


"Real Madrid'li genç ilk 11'e giremedi ama yarım saat kadar iyi oynadı. ikinci yarıda ülkenize ilham verdi. Türk yıldız Güler, Macaristan karşısında az sayıda iyi oyuncudan biriydi. Arda Güler Montella takımının en büyük umudu. İtalyan çalıştırıcı düzenli olarak Real Madrid'i övüyor ancak onu Puskas Arena'daki maç için yedek kulübesinde bırakıyordu. - Arda'nın sahaya çıkmasıyla beraberlik olmasa da Türk takımı daha fazla fırsat bulmaya ve daha iyi oynamaya başladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor, Türkiye Kupası Finaline Yükseldi: Karagümrük'ü 4-0 Mağlup Etti!
Galatasaray'dan Beşiktaş Taraftarlarını Kızdıran Transfer Bombası!
Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları