İsrail, 9 Aylık Hamile Filistinli Kadını Gözaltına Aldı! Şok Eden Olay!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde, 9 aylık hamile 24 yaşındaki Filistinli Efnan Ebu Hüseyin’i sabah saatlerinde evine düzenlenen baskınla gözaltına aldı. İşte detaylar...

Filistin Esirler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, İsrail askerleri tarafından El Halil’de gözaltına alınan 9 aylık hamile Efnan Ebu Hüseyin’in hayatından tamamen İsrail’in sorumlu olduğu belirtildi. Hamileliğinin son günlerinde olan ve doğumuna kısa süre kalan Ebu Hüseyin’in, aynı zamanda iki yaşında bir çocuk annesi olduğu vurgulandı.

Ebu Hüseyin’in bugün sabah saatlerinde El Halil’in batısındaki Beni Naim beldesindeki evinden İsrail askerlerince gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, bu olayın İsrail’in Filistin halkına yönelik devam eden insan hakları ihlallerinin bir parçası olduğu ifade edildi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırılar sonrasında, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik gözaltı ve baskınların yoğunlaştığına dikkat çekilirken, 7 Ekim 2023’ten bu yana gözaltına alınan Filistinlilerin sayısının 11 bin 200’ü geçtiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.