İsrail alarmda: Okullar tatil edildi ve bazı sınırlamalar getirildi

İsrail ordusu, yapılan tehdit değerlendirmesinin ardından geçerli olacak güvenlik talimatlarını duyurmuş bulundu. Bu talimatlar kapsamında, ülke genelindeki okullar iki gün boyunca tatil edilmiş bulundu.

İsrail ordusu, tehdit değerlendirmesinin ardından geçerli olacak güvenlik talimatlarını duyurdu. Bu talimatlar kapsamında, ülke genelindeki okullar iki gün boyunca tatil edildi. Bin kişiye kadar olan toplantılara izin verilirken, açık hava etkinlikleri ve işyerleri için herhangi bir kısıtlama getirilmedi, ancak belirli alanlarda uyarılar yapıldı.

Gazze Şeridi'nin çevresindeki bazı bölgelerde, açık havada en fazla 100 kişi, kapalı mekanlarda ise 300 kişiye kadar toplanabileceği belirtiliyor.

Kuzeydeki bölgelerde "yüksek çatışma riski" olduğu belirtiliyor ve bu bölgelerde açık havada en fazla 30 kişi, kapalı mekanlarda ise 300 kişiye kadar toplanılmasına izin verildiği ifade ediliyor. Gazze Şeridi ve kuzeydeki plajların kapatıldığı belirtilirken, her iki bölgede de yakınlarda güvenli sığınak bulunması durumunda açık alanda veya iş yerlerinde çalışılabileceği açıklandı.

Kuzeydeki bölgelerde ve Gazze Şeridi çevresinde uygulanan güvenlik önlemleri kapsamında, yakınlarda güvenli sığınaklar bulunması durumunda açık alanlarda veya iş yerlerinde çalışmaya izin verileceği belirtildi. Bu bölgelerde, güvenli sığınakların bulunduğu durumlarda açık alanlarda veya iş yerlerinde çalışma imkanı sağlanacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İsrail Güçlerinin Cenin Baskınında Beş Filistinli Hayatını Kaybetti
İsrail Ordusu, Hizbullah Komutanını Hedef Aldı: Çatışmalarda Yeni Gelişmeler
FDIC Başkanı Gruenberg, Taciz İddialarıyla İstifa Baskısı Altında
Infantino İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Kazasına Taziyede Bulundu
Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Meydana Gelen Selde Ölü Sayısı 158'e Yükseldi