İsrail askerleri, Filistinlilerin cansız bedenlerini çatıdan attı

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın Kabatiya kasabasına düzenlediği baskında 7 Filistinli'yi öldürdü, 11'ini yaraladı. Yerel kaynaklar, çatıda öldürülen 3 Filistinlinin cansız bedenlerinin bir evden atıldığını ve buldozerlerle alındığını bildirdi.

İsrail güçlerinin dün akşam Batı Şeria'nın Kabatiya kasabasına düzenlediği geniş çaplı baskın, bölgede büyük bir gerilime yol açtı. Operasyon sırasında 7 Filistinli hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı. Yerel kaynaklar, çatıda öldürülen 3 Filistinlinin cansız bedenlerinin infaz edildiğini öne sürdü.

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin Valiliği'ne bağlı Kabatiya kasabasına dün akşam saatlerinde geniş çaplı bir baskın düzenledi. Bu operasyon sırasında, ortalama 10 saat süren çatışmalar sonucunda 7 Filistinli yaşamını yitirdi, 11 Filistinli ise yaralandı.

Yerel kaynaklardan gelen bilgilere göre, İsrail askerleri kuşatılan bir evin çatısında bulunan 3 Filistinliyi öldürdü. Bu kişilerin cansız bedenlerinin daha sonra bir evin çatısından aşağı atıldığı ve cenazelerin İsrail'e ait buldozerlerle olay yerinden alındığı iddia edildi. Sosyal medya üzerinde paylaşılan görüntülerde, en az 3 İsrail askerinin bir Filistinlinin cansız bedenine tekme atarak çatıdan aşağı düşürdüğü anlar görüldü. Bu durum, uluslararası kamuoyunda büyük tepkilere yol açtı ve olayın detaylarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.