İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha

İsrail askerlerinin ev baskını sırasında yatağında uyurken köpek saldırısına uğrayan Filistinli genç görüntülendi. Olay, Batı Şeria'da yaşandı. Filistinli genç, Useyd Taha olarak belirlendi. İsrail ordusu ve yerleşimcilerin saldırılarında 468 kişi öldü, 4 bin 800 kişi yaralandı.

İsrail askerlerinin ev baskını sırasında yatağında uyuyan Filistinli genç, eğitilmiş bir köpeğin saldırısına maruz kaldı. Olay, Batı Şeria'nın Tulkerim kenti civarında gerçekleşti. Filistinli genç, Useyd Taha olarak tanımlandı. Bu olay, işgal altındaki Batı Şeria'da yaşanan çatışma ve gerilimin bir yansıması olarak öne çıkıyor.

İsrail askerlerinin evi basarak gözaltına almaya çalıştığı ve bu sırada yatağında uyuyan bir Filistinli gencin köpek saldırısına uğradığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde, evinde yatakta olduğu sırada eğitilmiş bir köpeğin saldırısına maruz kalan genç adamın acı içinde kıvrandığı görülüyor. Köpeğin saldırısından sonra odaya el fenerleriyle donatılmış ağır silahlı İsrail askerleri giriyor.

Olay, işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti civarında Şuveyke bölgesinde meydana geldiği belirtiliyor. Köpek saldırısının ardından gözaltına alınan Filistinli gencin kimliği Useyd Taha olarak açıklanırken, sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

Filistin resmi kurumlarının verilerine göre, 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria'da İsrail ordusu ve yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 468 Filistinli öldü, 4 bin 800 Filistinli yaralandı. Ayrıca, Batı Şeria'da 7 Ekim'den bu yana 8 bin 310 Filistinli gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İspanya, İsrail'e Silah Taşıdığı İddia Edilen Gemilere Sert Tepki Gösteriyor
Arap Birliği Zirvesi: İsrail'in Gazze Saldırıları Kınandı, Bölgesel Sorunlara Odaklanıldı
Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu: Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor
Trump'ın 'sus payı' davasında çapraz sorgu yapıldı: Ses kaydı dinletildi
İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti