İsrail, "boşaltın" uyarısının hemen ardından Beyrut'u vurmaya başladı

İsrail savaş uçakları, Beyrut'un Dahiye bölgesinde bazı noktaları boşaltma çağrısının hemen ardından hava saldırıları düzenledi. Hedef alınan mahalleler arasında El-Leyleki, Haret Hireyk ve Burc el-Baracine bulunuyor.

İsrail savaş uçakları, Beyrut'un Dahiye bölgesinde boşaltma çağrısının ardından hava saldırılarına başladı. El-Leyleki, Haret Hireyk ve Burc el-Baracine mahalleleri hedef alındı. Şu ana kadar can kaybı veya maddi hasara dair bilgi yok, ancak bölgeden gelen görüntüler ciddi endişelere neden oluyor.

İsrail savaş uçakları, kısa süre önce Beyrut'un Dahiye bölgesinde yer alan bazı noktaları boşaltma çağrısının hemen ardından bölgeyi bombalamaya başladı. İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, X sosyal medya platformu üzerinden yaptığı "boşaltın" açıklamasının hemen ardından hava saldırıları gerçekleştirildi.

Saldırılar, başkent Beyrut'un güneyinde Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Dahiye bölgesindeki El-Leyleki, Haret Hireyk ve Burc el-Baracine mahallelerini hedef aldı. Şu anda can kaybı ya da maddi hasara dair herhangi bir bilgi bulunmamakla birlikte, bölgeden gelen görüntüler ciddi endişelere yol açtı. Bu gelişmeler, bölgede artan gerilim ve belirsizliği daha da derinleştiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.