İsrail durmuyor: Gazze'de son 24 saatte 40 ayrı noktaya saldırı gerçekleştirdi

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği hava saldırılarında 40'tan fazla nokta hedef alındı. Bu saldırılar, bölgedeki gerilimi artırırken, Gazze'deki çocuklar ve kadınlar da mağdur oldu.

İsrail ordusu, son 24 saat içinde Gazze Şeridi'nde hava saldırılarını yoğunlaştırdı. Bir açıklamada, İsrail savaş uçaklarının ve hava kuvvetlerinin Gazze'de 40'tan fazla noktayı hedef aldığı belirtildi. Bu saldırılar, bölgedeki gerilimi daha da tırmandırdı.

Gazze'deki sağlık kaynakları, dünkü saldırıda Megazi Mülteci Kampı'ndaki bir çocuk parkında 10 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bu trajik olayda çocuklar ve kadınlar da yer alıyordu, bu da saldırının masum sivilleri hedef aldığını gösteriyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı ve 194 gündür süren bu saldırı dalgasına dikkat çekti. Bakanlık, bölgedeki acil tıbbi yardım ihtiyacının arttığını vurguladı.

GAZZE'DE CAN KAYBI 34 BİNE YAKLAŞTI

İsrail ordusunun, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırıların bilançosu giderek artıyor. Şu ana kadar kaybedilen hayatların sayısı 33 bin 899'a ulaştı. Bu sayı, bölgedeki insanların maruz kaldığı acı ve kayıpların vahametini ortaya koyuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

ABD'den İran'a: Helikopter Kazasında Suçlamalar Temelsiz
Reisi’nin Ölümü Ardından İran’da Seçim Tarihi Açıklandı
ABD, İran'ın yardım talebine nasıl yanıt verdi? Ayrıntılar ortaya çıktı!
İsrail'de Hapis Yolu Göründü!
Netanyahu, kendisine yönelik tutuklama emri talebini "antisemitizm" olarak değerlendirdi