İsrail Gazze'de bir evi vurdu

İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonucu en az 37,202 Filistinlinin öldüğü, 84,932 kişinin yaralandığı bildiriliyor. Son saldırılarda 3 ölü, 7 yaralı var. Enkaz altında binlerce kişi olduğu kaydediliyor.

Gazze Şeridi'nde süren çatışmalarda İsrail'in saldırıları sonucu binlerce ölü ve yaralıya ulaşıldı. Son raporlara göre, sivil yerleşim alanları ve altyapı hedef alınmaya devam ediyor, acil yardım çağrıları artıyor.

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bir evi hedef aldı. Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Avde Hastanesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1 Filistinlinin cansız bedeninin ve 7 yaralının hastaneye getirildiği belirtildi.

Aksa Şehitleri Hastanesi ise 2 Filistinlinin ölü olarak hastaneye ulaştırıldığını açıkladı.

Sağlık ekipleri ve sivil savunma ekipleri, İsrail saldırısı sonucu yıkılan evde kayıp kişileri bulma çabalarını sürdürüyor.

CAN KAYBI ARTIYOR


İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 37 bin 202 Filistinlinin öldüğü, 84 bin 932 kişinin yaralandığı bildirildi. Bu kayıplar arasında 15 bin 517 çocuk ve 10 bin 279 kadın bulunuyor.

Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu belirtilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları da sivil altyapı olarak hedef alınıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.