İsrail, Gazze'de bir okulu vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi

İsrail’in Gazze’nin kuzeyindeki Amr bin As Okulu'na düzenlediği bombardımanda birçok Filistinli hayatını kaybetti. Gazze Sivil Savunma Birimi'nin açıklamalarına göre, olayda çok sayıda yaralı bulunuyor.

İsrail'in Gazze'nin kuzeyinde yer alan Amr bin As Okulu'na düzenlediği bombardımanda birçok Filistinlinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Yerinden edilmiş Filistinlilerin barındığı bu okul, İsrail'in hedef aldığı bölgede bulunuyordu. Gazze Sivil Savunma Birimi'nin Telegram hesabından yapılan açıklamada, "İsrail'in Gazze'nin Şeyh Rıdvan bölgesinde yer alan Amr bin As Okulu'na yönelik bombardımanında çok sayıda Filistinli şehit oldu ve yaralandı" denildi.

Açıklamada, Gazze Sivil Savunma ekiplerinin, yaşamını yitiren ve yaralıları enkazdan çıkarmak için yoğun bir şekilde çalıştığı vurgulandı. Bu saldırının ardından, bölgedeki yardım ve kurtarma çalışmaları sürerken, yetkililer olayın detayları ve etkileri hakkında daha fazla bilgi sağlamaya devam ediyor. Saldırının etkileri ve bu trajik olayın ardından yaşanan gelişmeler, uluslararası toplum tarafından yakından izleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.