İsrail, Gazze'de insani yardım bekleyen Filistinlilere ateş açtı: 1 ölü 26 yaralı var

Filistin'in haber ajansı olan WAFA'nın yapmış olduğu bir habere göre, İsrail askerleri son 48 saat içerisinde ikinci kez Reşid Caddesi'ndeki Nablusi Kavşağı civarında yardım beklemekte olan Filistinlilere saldırdı.

Filistin'in haber ajansı olan WAFA'nın yapmış olduğu bir habere göre, İsrail askerleri son 48 saat içerisinde ikinci kez Reşid Caddesi'ndeki Nablusi Kavşağı civarında yardım beklemekte olan Filistinlilere saldırdı. Bu saldırılar, bölgedeki gerilimi artıran endişe verici olaylar arasında yer almaya devam ediyor.

TOPLAM 1 ÖLÜ 26 YARALI VAR

İsrail askerlerinin Reşid Caddesi'ndeki Nablusi Kavşağı civarında insani yardım beklemekte olan Filistinlilere ateş açmasının sonucunda bir kişi hayatını kaybetti ve toplam 26 kişi yaralandı.

29 Şubat Perşembe tarihi, İsrail ordusunun yine Gazze kentinde yardım bekleyen Filistinlilere yönelik saldırısında 118 kişi yaşama gözlerini yummuş, 760 kişi ise yaralanmıştı.

İsrail, özellikle kuzeyden olmak üzere Gazze'ye karadan yardım girişlerini engellemeye çalışıyor. Bu sebepten dolayı Mısır, Ürdün ve daha sonra Amerika Birleşik Devletleri, Gazze'ye havadan insani yardım göndermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti