İsrail, Hamas lideri Sinvar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü görüntüleri paylaştı!

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas lideri Yahya Sinwar'a ait yeni görüntüler paylaştı. Gazze Şeridi'nde, ailesiyle birlikte tünelde yürüdüğü anları gösteren bu görüntülerin, 7 Ekim 2023'te başlayan saldırılardan bir gün önce kaydedildiği öne sürülüyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri, Hamas lideri Yahya Sinwar’ın Gazze Şeridi’nde ailesiyle birlikte tünelde yürüdüğü anları gösteren yeni görüntüler paylaştı. Bu görüntülerin 6 Ekim 2023'te kaydedildiği iddia ediliyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas lideri Yahya Sinwar'a ait yeni görüntüler paylaştı. Bu görüntüler, Gazze Şeridi'nde Sinwar'ın ailesiyle birlikte yürüdüğü anları içeriyor ve IDF tarafından, 7 Ekim 2023 tarihinde İsrail’in Gazze'ye düzenlediği saldırılardan bir gün önce kaydedildiği iddia ediliyor. 

Videoda, Sinwar’ın iki çocuğu ve bir kadınla birlikte tünelde çanta taşırken görülmesi dikkat çekiyor. Hamas liderinin, daha fazla çanta ve su şişesi taşımak amacıyla tünel içinde birkaç tur attığı anlar da görüntülerde yer alıyor. 

IDF, bu görüntülerin birkaç ay önce elde edildiğini açıkladı. Sinwar’ın bu tür görüntülerinin yayınlanması, İsrail’in Hamas'a karşı yürüttüğü askeri operasyonlar çerçevesinde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu olay, Gazze'deki çatışmaların ve gerilimin daha da tırmanmasına neden olabilirken, bölgedeki insani durumu da derinleştiren bir etki yaratıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.