İsrail-İran arasındaki gerilim tırmanıyor! İran Cumhurbaşkanı Reis: "Siyonistler bedelini ödeyecek"

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İsrail'in Suriye'ye düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybeden üst düzey askeri Seyyid Razi Musavi için sert bir taziye mesajı yayınladı. Reisi, saldırıyı kınayarak, "Siyonistler bu suçun bedelini mutlaka ödeyecek" dedi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İsrail'in Suriye'ye düzenlediği hava saldırısında ölen üst düzey askeri Seyyid Razi Musavi için sert bir taziye mesajı yayınladı. Reisi, mesajında İsrail'i tehdit ederek, "Siyonistler bu suçun bedelini mutlaka ödeyecek" dedi.

SALDIRI SONRASI TAZİYE MESAJI

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun önemli isimlerinden Seyyid Razi Musavi'nin, İsrail'in Şam yakınlarına düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Reisi, bir taziye mesajı yayınladı. Mesajında Musavi'nin ölümü nedeniyle İran halkına başsağlığı dileyen Reisi, İsrail'i suçlayarak sert ifadeler kullandı.

İSRAİL'E SERT TEPKİ: "SİYONİSTLER BEDEL ÖDEYECEK"

Cumhurbaşkanı Reisi, taziye mesajında İsrail'i suçlayarak, "Katil siyonist rejimin Şam'a düzenlediği saldırıda Seyyid Razi Musevi'nin hayatını kaybetmesinden dolayı İran halkına başsağlığı diliyorum. Bu eylem, şüphesiz bölgedeki gaspçı siyonist rejimin hüsranının, çaresizliğinin ve acizliğinin bir başka göstergesidir ve siyonistler bu suçun bedelini mutlaka ödeyecek" ifadelerini kullandı.

BÖLGESEL GERİLİM TIRMANIYOR

İran Cumhurbaşkanı'nın sert tepkisi, bölgedeki gerginliği daha da tırmandırabilir. İsrail'in Suriye'ye düzenlediği hava saldırısı, bölgedeki tansiyonu yükseltirken, İran'ın karşı hamleleri ve sert açıklamaları, bölgesel çatışma riskini artırıyor. Uluslararası toplum, taraflar arasındaki gerilimin düşürülmesi için çaba harcamaya çağrılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İran'da Kadın Cinayetleri: Artan Vakalar Endişe Verici
Namur'da Göstericiler İsrail'e Silah Satışını Protesto Etti
ABD Dışişleri Bakanı: İsrail'in Gazze'deki Sivil Koruma Planı Yetersiz
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki Operasyonları Hakkında Açıklama Yaptı
Putin'in Yeni Kabine Atamaları: Rusya'da Hükümet Değişiklikleri