İsrail ordusu tekrar saldırdı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu, 7 Ekim'den beri yoğun bombardımana maruz kalan Gazze Şeridi'ni gece boyunca hava, kara ve denizden hedef aldı. Saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olan onlarca Filistinli hayatını kaybetti veya yaralandı.

İsrail askerleri, 7 Ekim tarihinden beri devam etmekte olan saldırılarını 155 günün ardından Gazze Şeridi'nin farklı yerlerine hava, kara ve denizden vurmaya devam ettirdi.

İsrail topçularının Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği saldırıda, aralarında çocukların da bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi de yaralandı.

Deyr el-Belah bölgesine 155. günde düzenlenmiş olan bu saldırıda ise en az 5 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler Aksa Şehitleri Hastanesine nakledildi.

EVLERİ BOMBALADI

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta geceden sabaha kadar birçok Filistinli evi bombalandı. Saldırıda aralarında çocuklar ve kadınların da olduğu en az 23 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı.

İsrail güçleri aynı zamanda Gazze'nin Zeytun Mahallesi'nde gıda yardımı beklemekte olan Filistinlileri hedef aldı. İsrail güçlerinin bu saldırısında en az 20 kişi yaralandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Suriye lideri Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu
ABD’li rapçi canlı yayında yanlışlıkla kendisini vurdu
ABD'den İran'a: Helikopter Kazasında Suçlamalar Temelsiz
Reisi’nin Ölümü Ardından İran’da Seçim Tarihi Açıklandı
ABD, İran'ın yardım talebine nasıl yanıt verdi? Ayrıntılar ortaya çıktı!