İsrail saldırıları bugün 26 Filistinli'ye daha katliam yaptı!

Gazze Şeridi'nde 275 gündür devam eden saldırılarda can yanmaya devam ediyor! Gazze'de bugün de can kayıpları yaşandı. Evleri hedef alan İsrail bombardımanlarında 26 Filistinli yaşamını kaybetti. Refah'ta ise Kerem Şalom sınır kapısında kelepçelenmiş üç Filistinli bulundu..

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde devam eden bombardımanında bugün en az 26 Filistinli daha hayatını kaybetti.

Filistinli sağlık yetkilileri, İsrail savaş uçaklarının Gazze Şehri'nin Şeyh Radvan mahallesindeki bir evi vurarak sekiz kişinin öldüğünü söyledi.

Kaynaklar, İsrail'in Gazze şehrinin güneyindeki Sabra mahallesine düzenlediği saldırıda 6 kişinin daha hayatını kaybettiğini ekledi.

Gazze şehrinin batı kesiminde bir eve düzenlenen saldırıda üç Filistinli daha hayatını kaybetti, çok sayıda Filistinli de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Gazze'nin Tuffah ve Zeytun mahallelerindeki apartmanların bombalanması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

Öte yandan tıbbi kaynaklar, İsrail'in Gazze'nin merkezindeki Zawaida'da bir eve düzenlediği hava saldırısında 6 kişinin öldüğünü ve yaralandığını söyledi. Gazze'nin merkezindeki Nuseyrat mülteci kampına düzenlenen bir başka saldırıda da dört kişi yaralandı.

Gazze'nin güneyindeki Refah'ta, sağlık ekiplerinin Kerem Şalom sınır kapısında kelepçeli üç mahkumun cesedini çıkardığı bildirildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'taki bir postaneye düzenlediği saldırıda da dört kişi yaralandı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.