İsrail Savunma Bakanı Galant: Hizbullah'a Karşı Yeni Savaş Aşaması Yakında Başlayacak

İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant, Hizbullah’a karşı yeni bir savaş aşamasının yakın zamanda başlayacağını duyurdu. Kuzeydeki sakinlerin evlerine dönmesi hedefine ulaşmanın kritik önem taşıdığını vurgulayan Galant, 188. Tugay savaşçılarıyla birlikte kuvvetlerin hazırlıklı olduğunu ifade etti.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant, Hizbullah’a karşı yeni bir savaş aşamasının yakında başlayacağını açıkladı. Çatışma Hattı Forumunda yaptığı toplantıda, kuzeydeki sakinlerin evlerine dönmesinin kritik bir hedef olduğunu vurguladı ve 188. Tugay ile birlikte kuvvetlerin hazırlıklı olduğunu belirtti.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant, Çatışma Hattı Forumunda Konsey Başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Galant, Hizbullah’a karşı yeni bir savaş aşamasının çok yakında başlayacağını duyurdu. Bu yeni aşamanın, kuzeydeki sakinlerin evlerine dönmesi hedefi açısından kritik bir rol oynayacağını vurguladı.

Toplantının ardından X hesabından açıklamalarda bulunan Galant, "Hizbullah'a karşı savaşta bir sonraki aşamanın yakında başlayacağını ve kuzeydeki sakinlerin topraklarına geri dönmeleri konusunda önemli bir faktör olacağını ifade ettim" dedi.

Ayrıca, kuzey sınırındaki askerleri de ziyaret eden Galant, 188. Tugay savaşçılarıyla birlikte hareket eden kuvvetlerin Hizbullah’a karşı güçlü bir şekilde saldırıya geçmeye hazır olduklarını belirtti. "Amacımız açık; kuzeyde yaşayanların evlerine dönebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz" diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.