İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant konuştu: “Savunma ve saldırı sistemimizi güçlendirdik”

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran'ın beklenen misilleme saldırısına karşı alınan önlemlere ilişkin yaptığı açıklamada, ABD ve diğer batılı ülkelerin İsrail'in savunma ve karşılık verme yeteneklerini artıracak "yenilikçi kabiliyetler" sunduğunu belirtti.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran'ın beklenen misilleme saldırısına karşı alınan önlemlere ilişkin yaptığı açıklamada, ABD ve diğer batılı ülkelerin İsrail'in savunma ve karşılık verme yeteneklerini artıracak "yenilikçi kabiliyetler" sunduğunu belirterek, "Son günlerde savunma ve saldırı sistemimizi güçlendirdik," şeklinde konuştu.

İsrail, İran'ın beklenen misilleme saldırısına karşı hazırlıklarını sürdürüyor. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, saldırıya karşı alınan önlemlere ilişkin yaptığı açıklamada, ABD ve batılı ülkelerin İsrail'e savunma ve karşılık verme kapasitesini artıracak "yenilikçi kabiliyetler" sağladığını vurguladı. Gallant, "İran ve işbirlikçilerinin İsrail'e karşı planladıkları saldırıyı yakından takip ediyoruz. Son günlerde hava savunma sistemimizi ve saldırı sistemimizi güçlendirdik," ifadelerini kullandı.

Gallant, "İran bir terör devletidir. Dünya şimdi buna her zamankinden daha fazla maruz kalmaktadır. Vatandaşlarımızı bu terörizme karşı korumaya kararlıyız ve buna yanıt vermenin bir yolunu bulacağız," diye konuştu. Gallant, sivillerin İsrail Savunma Kuvvetleri'nin yönergelerine uyması ve İç Cephe Komutanlığı'nın direktiflerine uygun davranması gerektiğini de belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

NATO, Ukrayna'ya Asker Gönderme İhtimalini Değerlendiriyor
Rouen'daki Sinagog Saldırısı: Polis Tarafından Etkisiz Hale Getirildi
İsrail, Güney Afrika'nın Soykırım İddialarına Cevap Verdi: "Gerçeklerden Uzak"
ABD tarafından inşa edilen Gazze açıklarındaki iskeleye ilk yardımlar ulaştı
İsrail'in Gazze'ye Saldırıları: 224 Günde 35 Binden Fazla Can Kaybı