İsrail'in El-Mevasi Bölgesine Düzenlediği Saldırıda Ölü Sayısı 90’a Yükseldi

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Mevasi bölgesine düzenlediği hava saldırısında ölenlerin sayısı 90’a yükseldi. Sağlık Bakanlığı, saldırıda 300 kişinin yaralandığını ve aralarındaki bazı yaralıların durumunun kritik olduğunu açıkladı.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki El-Mevasi bölgesine düzenlediği hava saldırısında ölü sayısı 90’a, yaralı sayısı ise 300’e çıktı. Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırının ardından güncel rakamları duyurdu ve yaralılar arasında durumu ağır olanların bulunduğunu belirtti. Saldırı, bölgedeki sivillere yönelik büyük bir trajediye yol açtı.

İsrail ordusunun, daha önce "güvenli olduğunu" iddia ettiği Gazze Şeridi'ndeki Han Yunus kentinin batısında bulunan El-Mevasi bölgesine düzenlediği hava saldırısında ölenlerin sayısı 90'a yükseldi. 

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısına dair güncellenmiş verileri paylaştı. Bakanlık açıklamasında, El-Mevasi bölgesindeki menfur saldırıda 90 kişinin öldüğü, 300 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralılar arasında durumu ağır olanların da bulunduğu ifade edildi. Önceki açıklamalarda, saldırıda 71 kişinin öldüğü ve 289 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.