İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları: 24 Saatte 67 Ölü

İsrail'in son 24 saatte Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 67 Filistinli hayatını kaybetti, toplam can kaybı 31.184'e yükseldi. İsrail ordusu, 158 gündür saldırılarını sürdürüyor. Gazze'deki yardım tırlarını hedef alan saldırıda 11 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

İsrail'in Gazze'ye son 24 saatte düzenlediği saldırılarda 67 Filistinli hayatını kaybetti, toplam can kaybı 31.184'e ulaştı. Devam eden çatışmaların yanı sıra yardım tırlarını hedef alan saldırıda 11 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Son 24 saat içinde Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda 67 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi, bu da 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybının 31 bin 184'e yükseldiğini gösteriyor. İsrail ordusu, 158 gündür Gazze Şeridi'ne hava, kara ve denizden saldırmaya devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre, son 24 saat içinde Gazze'ye düzenlenen 8 saldırıda 72 kişi hayatını kaybetti, 129 kişi yaralandı. Bu da toplamda 72 bin 889 yaralıya işaret ediyor. Ayrıca, İsrail ordusunun sabah saatlerinde Gazze'nin doğusundaki Kuveyt Kavşağı yakınında yardım tırlarını bekleyen kalabalığı hedef aldığı bildirildi. Sağlık yetkililerinin açıklamasına göre, bu saldırıda 11 kişi hayatını kaybetti, en az 25 kişi yaralandı. Bu trajik olaylar, bölgedeki gerilimi ve insani krizi derinleştiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşımakta olan helikopter kaza yaptı!
Slovakya Başbakanı Fico'nun Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklamalar
Endonezya'da İbu Dağı'nda Meydana Gelen Volkanik Patlama: 7 Kasaba Tahliye Edildi
İsrail, 3 bin yardım tırının Gazze'ye ulaşmasını engelledi
Gazze'deki Çatışmalarda İsrail Askerlerinin Ölü ve Yaralı Sayısı Artıyor