İsrail'in Maghazi Mülteci Kampı'na yönelik saldırısında 15 kişi yaralandı

Dün Maghazi Mülteci Kampı'na yapılan İsrail hava saldırısında 15 kişi yaralandı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Hava saldırısında, Qasatneh Mahallesi'nde Rabah, Samra, Kharees, Shana ve Abed ailelerinin yaşadığı binanın yerle bir olduğu belirtildi.

Dün gece Gazze Şeridi'ndeki Maghazi Mülteci Kampı'na yapılan İsrail hava saldırısında 15 kişi yaralandı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Maghazi Mülteci Kampı'na dün gece yapılan hava saldırısında, Qasatneh Mahallesi'nde Rabah, Samra, Kharees, Shana ve Abed ailelerinin yaşadığı bir binanın yerle bir edildiği bildirildi.

Yerel kaynaklar, saldırıdan önce hiçbir uyarı yapılmadığını ve Refah'a yapılması beklenen askeri harekat nedeniyle birçok ailenin bölgeye geri dönmeye başladığı günlerde saldırının gerçekleştiğini belirtti. Yaralılar, Deir Al-Balah kentinde bulunan Aksa Şehitleri Hastanesine nakledilerek tedavi edilmek üzere gönderildi

Hayatını kaybedenlerin sayısı 28 bin 663'e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in saldırılarının başladığı 7 Ekim tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 28 bin 663'e, yaralananların sayısının ise 68 bin 395'e yükseldiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve