İsrail'in Yardım Konvoyuna Saldırısı: 19 Ölü, Gerginlik Artıyor!

Gazze'deki Kuveyt kavşağında İsrail'in yardım konvoyuna düzenlediği saldırıda 19 kişi öldü, çok sayıda yaralı var. IDF, konvoya ateş açılmadığını ancak insani yardımın engellendiğini söylüyor. Şiddet olayları artıyor.

Gazze'deki Kuveyt kavşağında yaşanan trajik olayda, İsrail'in yardım konvoyuna yönelik saldırısı sonucunda 19 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Bu olay, bölgedeki gerginliği artırarak insani yardımın engellenmesiyle ilgili endişeleri derinleştiriyor.

Gazze'deki Kuveyt kavşağında yardım kamyonlarını bekleyen Filistinlilere yönelik İsrail saldırısında 19 kişinin öldüğü ve birçok kişinin yaralandığı açıklandı. İsrail ordusu olayı soruşturduklarını ancak ilk bulgulara göre konvoya yönelik herhangi bir hava saldırısı veya İsrail Savunma Kuvvetleri'nin yardım konvoyundaki insanlara ateş açmadığını belirtti. Açıklamada, IDF'nin Kuzey Gazze'deki insanlara gıda ulaştırmak üzere yardım konvoyuna aracılık ettiği ancak konvoyun insani yardım koridorunun kuzeyinde yüzlerce Gazzeli tarafından durdurulduğu ve yağmalandığı ifade edildi. Bu son saldırı, Gazze Şehri civarlarında daha önce İsrail güçlerinin ateş açması sonucu 100'den fazla Filistinlinin öldüğü şiddet olaylarının arttığı bir döneme denk geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti