İsrailli bakandan ezici saldırı çağrısı geldi

İran, uzun süredir beklenen misilleme saldırısını sonunda İsrail'e gerçekleştirdi. İran, İsrail'i 200'den fazla insansız hava aracıyla hedef aldı. Şimdi ise İsrail'in bu saldırıya nasıl karşılık vereceği merak konusu.

Sonunda, uzun süredir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirerek, İran İsrail'i 200'den fazla insansız hava aracıyla hedef aldı. Şu anda ise, İsrail'in bu saldırıya ne şekilde tepki vereceği belirsizliğini koruyor.

"EZİCİ SALDIRI" ÇAĞRISI


İran'ın uzun süredir beklenen İsrail'e misilleme saldırısını gerçekleştirmesiyle birlikte İsrail, 200'den fazla insansız hava aracıyla hedef alındı. İsrail'in bu saldırıya nasıl bir tepki vereceği ise şu an belirsizliğini koruyor. Ancak, İsrail'in Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, İran'ın saldırısının ardından "ezici saldırı" çağrısında bulundu.

Itamar Ben-Gvir, İsrail'in hava savunma sistemlerini öven bir paylaşımda bulunarak, İran'a karşı "ezici" bir saldırı düzenlenmesi gerektiğini savundu. Ben-Gvir, "Şimdiye kadar etkileyici bir savunma sergiledik, şimdi ise ezici bir saldırıya ihtiyacımız var" şeklinde ifade etti.

Almanya, Fransa ve Birleşik Krallık'ın üyesi olduğu G7 ülkelerinin, bugün İran'ın misilleme saldırılarını ele almak üzere video konferans düzenlemesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gizemli Dublin-New York Portalı: Yeniden Açıldı ve Yeni Kurallar Devreye Girdi!
Almanya'dan Ukrayna'ya Destek: Baerbock, Hava Savunması İçin Fon Topluyor!
Port-au-Prince Havaalanı Çete Şiddeti Sonrası Yeniden Açıldı
Gazze'ye ABD Öncülüğünde 569 Ton İnsani Yardım!
Hindistan'da Genel Seçimlerde Deepfake Teknolojisinin Yükselişi