İstanbul Ataşehir'de Vinç Kazası: Otobüse Direk Girdi!

İstanbul Ataşehir'de vinç dönüşü sırasında İETT otobüsüne direk girdi! Şans eseri can kaybı olmadı, ancak otobüste hasar meydana geldi. Olay yerine trafik ekipleri sevk edildi.

Ataşehir'de yaşanan olayda, vinç dönüşü sırasında İETT otobüsüne direk girdi. Neyse ki, kazada can kaybı olmazken, otobüste hasar meydana geldi. Trafik ekipleri olay yerine sevk edildi ve kaza sonrası durum kontrol altına alındı.

Ataşehir'de, Yeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi'nde saat 14.00 sularında gerçekleşen bir olayda, direk yüklü bir vinç dönüş yaparken, kasasındaki direklerden bazıları seyir halinde olan bir İETT otobüsünün camına girdi. Kazada şans eseri ne ölen ne de yaralanan olurken, otobüste maddi hasar meydana geldi.

İddiaya göre, 34 BU 4361 plakalı vinç seyir halindeyken dönüş yaparken, kasasındaki direklerden bazıları 34 HO 2948 plakalı İETT otobüsünün camına girdi. Otobüsün camı, direklerin çarpmasıyla zarar gördü ve içindeki yolcular kısa süreli panik yaşadı. Ancak herhangi bir yaralanma olmadı. Olayın ardından trafik ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi ve kazaya karışan araçlar yol kenarına çekilerek trafik normale döndü.

Otobüsün şoförü yaşananları, "Seyir halindeydim, birkaç yolcum vardı. Çok fazla yolcu yoktu," diyerek anlattı. Vinç şoförü ise herhangi bir açıklama yapmak istemedi. Ancak vinç şirketinden bir çalışan, durumu şöyle özetledi: "Şoför bana telefon etti ve durumu anlattı. Sadece camda hasar var, başka bir zarar veya yaralanma yok."

Kaza sonrası tutanak tutulan taraflar daha sonra olay yerinden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.