İstanbul Avcılar’da At Arabasıyla Hırsızlık Şoku

İstanbul Avcılar'da, Cihangir Mahallesi'ndeki bir inşaat alanında sabah saatlerinde at arabasıyla gelen iki şüpheli inşaat malzemelerini çaldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etmek için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

İstanbul Avcılar'da, Cihangir Mahallesi D-100 karayolu yan yolundaki bir inşaat alanında sabah saatlerinde yaşanan ilginç bir hırsızlık olayı dikkat çekti. İki şüpheli, at arabasıyla geldikleri inşaat alanında, çevrede güvenlik görevlisi olmadığını fark edince inşaat malzemelerini tek tek arabalarına yükledi. Vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan bu anlar, polis ekiplerini harekete geçirdi. Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

İstanbul Avcılar'da, Cihangir Mahallesi D-100 karayolu yan yolunda bulunan bir inşaat alanında sabah saatlerinde hırsızlık olayı yaşandı. İki şüpheli, at arabasıyla inşaat alanına gelerek çevrede güvenlik görevlisi olmadığını fark edince harekete geçti.

AT ARABASIYLA HIRSIZLIK


Şüpheliler, inşaat malzemelerini tek tek at arabasına yükleyip olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yakalandı. Görüntülerde, şüphelilerin inşaat malzemelerini arabalarına yerleştirip hızla kaçtıkları görülüyor.

Polis ekipleri, hırsızları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şüphelilerin kimliklerini tespit etmeye çalışan polis, en kısa sürede zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.