İstanbul Film Festivali'nde ''Hayırlı’ açılış

KalbenTİM Maslak Show Center’da yapılan ödül töreni, Kalben’in performansı ile başladı. Kalben’in performansı sonrası geçilen onur ödüllerinin takdim edildiği törende usta sanatçı Hale Soygazi’nin elinden ödülünü...

KalbenTİM Maslak Show Center’da yapılan ödül töreni, Kalben’in performansı ile başladı. Kalben’in performansı sonrası geçilen onur ödüllerinin takdim edildiği törende usta sanatçı Hale Soygazi’nin elinden ödülünü alan performansıyla Türkiye sinema ve tiyatro tarihinde iz bırakan Oyuncu Macit Koper, “Bu şenlik havasının devamı için herkese hayırlı geceler diliyorum'' dedi. Nurgül Yeşilçay’ın elinden ödülünü alan Yeşilçam’ın en üretken yönetmenlerinden Barış Pirhasan da “Onurlu olmak bugün her zamankinden zor galiba. Ben bu ödülü şu anda cezaevlerinde kalan gazeteci, sanatçı ve bütün dostlarıma, yoldaşlarıma alıyorum'' dedi. Pirhasan ve Koper’in bu sözleri salonda büyük alkış aldı.

Selma Güneri de ödülünü Ediz Hun’un elinden alırken “Çok büyük onur… O olmasaydı burada olamazdık, sanat olmazdı. Mustafa Kemal Atatürk…'' diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!
Eğil’in kültür ve turizm altyapısının güçlendirilmesi büyük zirve yaşatacak!
Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!