İstanbul gelecek sene ev sahibi olabilir !

Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu, Euroleague'de gelecek sezon mücadele edecek takım sayısının düşeceğini ancak yine 4 Türk takımının ligde yer alabileceğini söyledi.Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen Final Four...

Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu, Euroleague'de gelecek sezon mücadele edecek takım sayısının düşeceğini ancak yine 4 Türk takımının ligde yer alabileceğini söyledi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen Final Four organizasyonu sırasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Bertomeu, Türk basketbolunun son yıllarda önemli mesafeler aldığını belirterek, "Euroleague'deki takım sayısı gelecek sezon 24'ten 16'ya düşecek ama Türkiye'den yine 4 ekip organizasyonda yer almaya devam edecek." dedi.

Jordi Bertomeu, gelecek sezon Euroleague'de Final Four organizasyonun Türkiye'de olup olmayacağı yönündeki soru üzerine, bu konuda henüz karar verilmediğini vurgulayarak; İspanya, Sırbistan, Litvanya, Çek Cumhuriyeti ve Rusya gibi ülkelerin Türkiye'nin rakibi olduğunu dile getirdi.

Final Four'a ev sahipliği yapmak isteyen ülkelerin kapasitelerine bakacaklarını kaydeden Bertomeu, "Ulaşım imkanlarına, salon ve otel imkanlarına göre karara varılacak. İstanbul'da bir Final Four organizasyonu yapmak isteriz ama henüz karar verilmedi. Değerlendirmeler devam ediyor." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!
Monaco, kendi sahasında Fenerbahçe Beko'ya karşı dengeyi sağladı
Arda Güler Real Madrid tarihine geçti! Tüm dünya onu konuşuyor
Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"