İstanbul Havaalanı'nda bayram yoğunluğu başladı

Bayram tatiline hazırlananlar için İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk başladı; İGA ve havayolu şirketleri ek seferler düzenleyerek talebe karşılık vermeye çalışıyor.

Bayram tatiline sayılı günler kala, tatilin İstanbul dışında geçirilmesini tercih edenler için yolculuklar bugün başladı. Öğle saatlerinden itibaren, İstanbul Havalimanı'nda büyük bir yoğunluk yaşanmaya başladı. Terminal binasının girişindeki x-ray kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluştuğu bildirildi.

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın ekipleri, yoğunluğa rağmen giriş kapıları ve x-ray kontrol cihazlarını açık tutarak yolcuların daha hızlı geçiş yapmalarını sağlamak için çaba gösteriyor. Bayram tatilinin getirdiği yoğun talebe karşılık vermek amacıyla havayolu şirketleri ek seferler düzenliyor.

İstanbul Havalimanı'ndan bugün 1404 uçuş gerçekleşmesi ve toplamda 269 bin 88 yolcunun seyahat etmesinin beklendiği belirtildi. Bu rakamlar, bayram tatili süresince havalimanında beklenen hareketliliği gösteriyor. Tatilcilerin ve yolcuların güvenli ve hızlı bir şekilde seyahat etmeleri için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜİK Raporu: Türkiye'de Doğurganlık Hızı Tarihi Düşüşle 1,51'e Geriledi
Antalya Teleferik Kazası: Kepez Belediye Başkanı da Dahil 12 Sanık Yargılanacak
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Sert Açıklama: Terör ve Suç Örgütleriyle İş Birliği Yapanlar Hedefte
Öğretmenlerin Öğrenci Mahremiyetine İlişkin İhlallerine Sıkı Tedbirler Geliyor!
Mülakat kalkıyor mu: Milyonlarca kişinin beklediği kararı Bakan açıkladı!