İstanbul Havalimanı'nın jet yakıt ihalesi bir kez daha TÜPRAŞ'ın!

Tüpraş, İstanbul Havalimanı'na 5 yıl boyunca yıllık 1,8 milyon ton jet yakıtı satışı ihalesini kazandı. 1 Ocak 2025'ten itibaren başlayacak satışlar, şirketin rekabet gücünü artıracak. İhale sürecinin olumsuz etkilenmemesi için içsel bilginin açıklanması daha önce ertelenmişti.

Tüpraş, İstanbul Havalimanı'na 5 yıl süreyle yıllık 1,8 milyon ton jet yakıtı satışı ihalesini kazanarak önemli bir anlaşmaya imza attı. 1 Ocak 2025'ten itibaren başlayacak olan satışlar, şirketin rekabet gücünü artırırken, havalimanı operasyonlarının da verimliliğine katkı sağlayacak.

Tüpraş, İstanbul Havalimanı'na beş yıl boyunca yıllık 1,8 milyon ton jet yakıtı satışı ihalesini kazandığını duyurdu. Şirket, 1 Ocak 2025'ten itibaren satışlara başlayacak.

Tüpraş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, bu işlemlere ilişkin olarak Yönetim Kurulu'nun 13 Şubat 2018 tarihindeki ve 05 sayılı kararına dayalı olarak, Genel Müdürlük tarafından 24 Temmuz 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 6. maddesi çerçevesinde, içsel bilginin açıklanmasının karşı tarafla anlaşılmasına kadar ertelenmesine karar verildiğini bildirdi. Bu erteleme kararı, sürecin olumsuz etkilenmemesi ve şirketin yasal haklarının, rekabet ve pazarlık güçlerinin korunması amacıyla alınmıştır. Erteleme sebebinin ortadan kalkmasının ardından bu açıklama yapılmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.