İstanbul Valisi’nin fotoğrafı tartışma yarattı

"Devletimizin Valisine her zaman saygımız sonsuz lakin bu fotoğraf nedir Allah aşkına?''

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da dün geceden beri etkili olan yağışın ardından Esenyurt'un Yeşilyurt ve Pınar mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yerlikaya'nın incelemelerinin ardından yaşanan afetle ilgili basın açıklamasını AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte yapması tepki çekti. 

İBB CHP Grup Sözcüsü, Belediye Meclis Üyesi Tarık Balyalı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı ile yaptığı basın açıklamasına şöyle tepki gösterdi:

"Devletimizin Valisine her zaman saygımız sonsuz lakin bu fotoğraf nedir Allah aşkına? Sayın İstanbul Valimiz yanında AKP'nin İl Başkanıyla birlikte yoğun yağıştan etkilenen bölgede basın toplantısı düzenliyor. Şimdi bu görüntü kabul edilebilir mi?”

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, “AKP İl Başkanı, partisinin İBB'de iktidarda olduğu 25 yıldır yapılmayan su taşkını mücadelesine, Sayın İstanbul Valisinin basın açıklamasında yer alarak katıldı” ifadesini kullandı. 

İBB İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da, “Devlet bu değil! Devri iktidarımızda parti valisi ile değil, devletin valisi olduğunu bilen valilerle çalışacağız” sözleriyle tepki gösterdi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Hizmeti Sosyal Medyayı Salladı! Fiyatlar Şaşırtıyor!
İYİ Parti'de istifa depremi: O ilçede yönetim düştü!
Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
Ankara'da Ekmeğe Yapılan Zam Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu
Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!