İstanbul Zincirlikuyu'da Feci Kaza: Otomobil İETT Otobüsüne Çarptı, 3 Yaralı

Sabah saat 06.00'da Barbaros Bulvarı Zincirlikuyu mevkiinde meydana gelen kazada, hafif yağmur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 34 DOD 200 plakalı otomobil, önündeki İETT otobüsüne çarptı. Çarpma sonucu sürücü ve iki yolcu yaralandı.

Kaza, sabah saat 06.00 civarında Barbaros Bulvarı Zincirlikuyu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hafif bir yağmurun etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 DOD 200 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen 34 HD 2389 plakalı İETT otobüsüne çarptı.

3 KİŞİ YARALANDI


Çarpmanın sonucunda otomobilde bulunan sürücü ve iki yolcu yaralandı. Olayı gören vatandaşlar, hem yaralılara yardım etmeye çalıştı hem de durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, hafif yaralı üç kişiye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda güvenlik önlemleri aldı, itfaiye ekipleri ise otomobilin kontrolünü sağlayarak önlem aldı.

TÜM TRAFİK DURDU


Kaza nedeniyle kısa sürede trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçlar bulunduğu yerden kaldırılırken, polis ekipleri de kaza ile ilgili inceleme başlattı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.