İstanbul’a bin yeni taksi… Ekrem İmamoğlu: Asla vazgeçmeyeceğim

*Daha dün bir vatandaş bana dedi ki ‘Ben korsan taksiye biniyorum’ taksi yetmiyor çünkü. Açık bir soruna çözümsüz yaklaşan, yeni ve uydurma bir yönetmelikle UKOME’deki sandalye sayısını değiştiren o akılla İstanbul halkı adına hesaplaşacağım''

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 750 minibüs ve 250 taksi-dolmuşu taksiye dönüştürüyor. İstanbul’a 1000 yeni taksi programında konuşan Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

*İstanbul’da ulaşımla ilgili yaşadığımız sorunları en azından benim kadar biliyoruz. İstanbul’da yoğun biçimde bir taksi sorunu vardır. Ve bu taksi sorunun çözümünü engelleyen akıl hangi akıl ise ben o akılla kararlı bir şekilde mücadele edeceğim. Asla vazgeçmeyeceğim. Hepimiz İstanbulluyuz, kulaklarımızı tıkayamayız, kafamızı kuma gömemeyiz.

*Daha dün bir vatandaş bana dedi ki ‘Ben korsan taksiye biniyorum’ taksi yetmiyor çünkü. Açık bir soruna çözümsüz yaklaşan, yeni ve uydurma bir yönetmelikle UKOME’deki sandalye sayısını değiştiren o akılla İstanbul halkı adına hesaplaşacağım. Bunu söyleyeyim.

*Allah aşkına niye 1 sene yakın bekledi bu iş? Tamam herkese teşekkür ediyorum, peki o verene kadar ki ısrarımız nedendi? Ben inanın tespitleri yaptıkça inanın bu işin ardından daha ne pis kokular çıkacak merak ediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Hizmeti Sosyal Medyayı Salladı! Fiyatlar Şaşırtıyor!
İYİ Parti'de istifa depremi: O ilçede yönetim düştü!
Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
Ankara'da Ekmeğe Yapılan Zam Vatandaşların Tepkisine Neden Oldu
Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!