İstanbul’da bir AVM’de otomobil fiyatına mont : 1 milyon 321 TL

Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı bu günlerde her alanda insanlar her alanda fahiş fiyatlarla karşı karşıya kalıyor. Bu fiyat ise görenleri şaşkına çevirdi. Resmen otomobil fiyatına mont satıyorlar. Fiyatını duyunca dudağınız uçuklayacak…

İstanbul'un ünlü AVM'si İstinye Park'ta satışa sunulan, nesli koruma altındaki vikunyaların tüyünden yapılan mont, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gazeteci Faik Erdemli'nin bilgilendirdiğine göre, neredeyse bir otomobil fiyatına satılan bu özel mont, ilgi çekici bir şekilde alıcı buldu.
 

3 TANESİNDEN 1’İ SATILDI

Gazeteci Faik Erdemli, 1 milyon 321 bin 920 liraya satılan kabana ilişkin bilgilendirmelerde bulunmuş oldu. Söz konusu bu montun mağazaya 3 adet olarak geldiği ve içinden birinin satıldığı öğrenildi. Erdemli, bu montun materyalinin Vikunya yünü olduğunu açıkladı.

Sosyal medyada gündem olan bu montun otomobil fiyatına satılması büyük tepki çekti. Bazı kullanıcılar şaşkınlıklarını paylaşımları ile belirtirken “Bu fiyata mont mu olur?”, “Asgari ücretliler bu montu asla alamaz”, “Bu fiyata ev al sıcacık tutar” gibi yorumlarda bulunmuş oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Arkadaşlık Çeşitleri: Hayatınıza Renk Katan Dostlarınız
18 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Ünlü Modacı Evde Ölü Bulundu! Ölüm Nedeni Gizemini Koruyor
Hafta sonu planı yapanlara Meteoroloji uyarısı
Ümit Erdim ile Seda Erdim ayrıldı! Resmen boşandılar!