İstanbul'da dev maç! Başakşehir ve Beşiktaş'tan sürpriz kadrolar

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan. Şenol Güneş, sahaya sürdüğü ilk 11'le şaşırttı.

Başakşehir ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında karşı karşıya geliyor. Başakşehir - Beşiktaş maçı 12 Mart Pazar akşamı saat 19.00'da başlamış olacak.Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak maçı yargıcı Mete Kalkavan yönetecek.

KARA KARTAL ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Fatih Karagümrük, Sivasspor ve Antalyaspor maçlarında yaşamış olduğu puan kayıplarının peşinden ligdeki son maçında Ankaragücü'nü 2-1 yenerek puanını 43'e yükselten Beşiktaş, haftaya 3. sırada girdi.

BAŞAKŞEHİR 5. SIRADA

Ligde oynadığı son 2 maçında Kayserispor ve Alanyaspor'a 1-0'lık skorlarla yenik olan Başakşehir ise 40 puanla ligde 6. basamakta.

ÜSTÜN TARAF BAŞAKŞEHİR

İki ekip Süper Lig'de 29 kez karşılaşırken, Başakşehir 9, Beşiktaş ise 7 kez kazanmıştır. Taraflar arasındaki 13 maçta da beraberlik bozulamadı. Süper Lig rekabetinde Başakşehir'in 40, Beşiktaş'ın 39 golü bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'IN 2 GALİBİYETİ VAR

Başakşehir, Beşiktaş'ı 16. kez sahasında ağırlayacak. Başakşehir'in ev sahipliğinde 8'i Başakşehir Fatih Terim Stadı, 7'si Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan 15 maçta, turuncu-lacivertliler 8 kez kazanırken, Beşiktaş'ın bu süreçte yalnızca 2 galibiyeti bulunuyor. 5 yarışma da beraberlikle sonuçlandı.

Başakşehir: Volkan Babacan, Şener, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Aleksic, Deniz Türüç, Januzaj, Szysz, Figueiredo.

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha, Omar Colley, Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü geldi
Galatasaray'dan önemli galibiyet geldi
Ali Koç'tan plaket hamlesi! Uğur Dündar'a verdi!
Aziz Yıldırım'dan 6 yıl sonra hamle!
Dursun Özbek'den açıklama!! "Bu onurlu göreve yeniden adayım"