İstanbul’da döner yedi gelen hesap dudak uçuklattı bu kadar da olmaz dedirtti!

İstanbul'da bulunan bir büfede döner yiyen vatandaşın ödediği hesap tutarı öğrenilince dudak uçuklattı. 2 porsiyon döner yiyerek yanında da 2 adet ayran içen vatandaş tamı tamına 1250 TL hesap ödedi.

İstanbul'da döner yemek için gittiği bir büfede, yediği dönere 1.250 TL para ödedi. Şehir dışından gelen yurttaş, karnı acıktığı için durduğu bir büfede yemekten sonra gelen hesabı görünce çok şaşırdı. Sosyal medya hesabı üstünden o anları paylaşarak, büfenin adını verdi.

DÜRÜM BOĞAZINDA KALDI

Hayat pahalılığı ve enflasyonun getirisi olarak sosyal medyada popüler bir hale dönüşen hesap paylaşımların okkalısı geldi. İstanbul'da karnı acıkan bir adam büfede dürüm yemek istedi. Fatih ilçesinde bulunan "Zümrüt Büfe"de 2 döner ve 2 ayran alan yurttaş, fiyatını sormayınca başına gelenlere isyan etti. Kasaya ödeme yapmak için gittiği sırada fiyatı duyunca dürüm resmen boğazında kaldı.

PORSİYON BAŞINA 600 TL

İstanbul Fatih'in Eminönü semtinde döner yemek için durduğu büfede yaşadıklarını sosyal medya üstünden söyledi. Dönerin fiyatını sorduğunda ise porsiyon başına 600 TL yanıtını aldı. Toplamda 1.250 TL hesap ödediğini iddia yurttaş Zümrüt Büfe'ye sitem etti.

Hesabı ödeyerek oradan uzaklaşan yurttaş tüm gün süresince üzüldüğünü ifade ederek, "O esnafın yaptığına, hâlimize üzüldüm. Beni kazıklamadı, aslına bakarsak kendilerini kazıklıyorlar fakat bunun farkında değiller" sözlerini paylaştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ABB, 2024 senesi için otopark ücret tarifesini belirledi
Anadolu Ateşi, 25. yaşını Beşiktaş Stadyumu’ndaki gösterileri ile kutlayacak!
Milyonlarca yatırımcının merak ettiği 10 kripto kanun teklifi sorusu
Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtladı: "Ekonomi kötüyse AVM'lerde neden yer yok?"
Gıda sektöründe o ürüne kriz yaklaşıyor! A101 ve BİM'e hücum: Zam alarmı!