İstanbul’da FETÖ Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltında!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından sosyal medyada örgüt propagandası yapan 4 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrasında sosyal medyada örgütün propagandasını yapan hesaplara yönelik operasyon gerçekleştirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, FETÖ propagandası yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYA TAKİBİ

Savcılığın yaptığı incelemeler sonucunda, terörist başı Gülen'in ölümünün ardından sosyal medya platformlarında örgüt propagandası yapan 4 şüpheli tespit edildi. Bu kişilerin arasında, Yeni Asya gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz de yer alıyor.

GÖZALTI KARARI VE OPERASYON

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin yakalanması için gözaltı kararı çıkardı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alınan kararın ardından harekete geçerek düzenledikleri operasyonda 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

YASAL SÜREÇ BAŞLADI

Gözaltına alınan şüphelilerin, örgütle olan bağlantıları ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar detaylı bir şekilde incelenecek. Operasyon, Türkiye'de terör propagandasının önlenmesi ve FETÖ ile mücadelenin devam ettiğini gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.