İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor

İstanbul'da hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. AKOM'un açıklamasına göre, güneşli ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 20-24 derece arasında seyredecek, akşam ve sabah erken saatlerde 11-13 dereceye düşebilir.

İstanbul'da hafta sonu için güneşli bir hava öngörülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, yağış beklenmiyor ve gökyüzünde yer yer parçalı bulutlar görülebilir. Sıcaklıklar 20-24 derece arasında seyrederken, akşam ve sabah erken saatlerde 11-13 derece civarına düşmesi tahmin ediliyor.

İstanbul'da önümüzdeki hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, şehirde güneşli bir hava hakim olacak, zaman zaman parçalı bulutlar da gözlemlenebilir. Sıcaklıkların genellikle 20-24 derece aralığında seyredeceği belirtiliyor. Ancak özellikle akşam ve sabah erken saatlerde, 11-13 derece civarında bir düşüş yaşanması bekleniyor.

Bu durum, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmesiyle uyumlu gibi görünüyor. Onların raporuna göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar görülebilir.

Öte yandan, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor. Ancak genel olarak hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmüyor ve mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Sonuç olarak, İstanbul'da hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor ve güneşli bir hava tahmin ediliyor. Ancak hava durumu tahminlerinde değişiklikler olabilir, bu nedenle güncellemeleri takip etmek önemlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Gümüşhane'de Reklamcı, Tabela Ölçüsü Almak İsterken Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"
Hatay Emniyeti, DAEŞ Terör Örgütüne Karşı Başarılı Operasyon Gerçekleştirdi