İstanbul'da Kaçakçılık Operasyonu: Binlerce Sahte Kozmetik Ürün Ele Geçirildi

İstanbul'da gerçekleşen operasyonda, kaçak yollarla ülkeye sokulan ve sahte olarak imal edilen binlerce güneş kremi ve kozmetik ürün ele geçirildi. Operasyonda 40 milyon lira değerindeki ürünler, Sultangazi'deki bir imalathanede bulundu. Bir şüpheli de gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Sultangazi ilçesinde gerçekleştirdikleri başarılı operasyonla, yasa dışı yollarla ülkeye sokulan ve bir imalathanede sahte olarak üretilen binlerce güneş kremi, saç spreyi ve kozmetik ürün ele geçirdi. Bu ürünlerin piyasa değeri 40 milyon lirayı bulurken, operasyon kapsamında bir şüpheli de gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılığı önlemek ve şüphelileri yakalamak amacıyla Sultangazi ilçesinde bir imalathaneye yapılan operasyonda önemli bir başarı elde etti.

Operasyon kapsamında, yasa dışı yollarla ülkeye sokulan güneş kremi, saç spreyi ve çeşitli kozmetik ürünlerin bu imalathanede sahte olarak üretildiği ortaya çıkarıldı. İmalathanede yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olan 575 bin ürün ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir şüpheli de gözaltına alındı.

Ele geçirilen ürünler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi bahçesinde sergilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.