İstanbul'da kan donduran olay! Döverek bayılttılar, ayılsın diye elektrik verip öldürdüler

Fatih'te alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada 18 yaşındaki Yaşar Karakaş, arkadaşları tarafından dövüldü. Bayılan Karakaş'a ayılması için elektrik verildi, ancak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Fatih’te, alacak verecek meselesi nedeniyle 18 yaşındaki Yaşar Karakaş ve dört arkadaşı arasında bir tartışma patlak verdi. Olay, Atikali Mahallesi'ndeki bir bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre, Karakaş ile Ramazan K. (28), Eda T., Cebrail K. (29) ve İsmail K. (26) arasında tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, Karakaş aldığı darbelerle bayıldı.

Arkadaşları, Karakaş'ı ayılmak için önce üzerine su döktü, ardından da vücuduna elektrik vererek canlandırmaya çalıştılar. Ancak Karakaş'ın kendine gelmemesi üzerine, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Karakaş'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay sonrası, evde bulunan 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, evde detaylı bir araştırma yaptı ve Karakaş’ın cenazesini kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Polis tarafından yapılan araştırmalarda, Ramazan K.'nın 10, Cebrail K.'nın 4, İsmail K.'nın ise 11 suç kaydının bulunduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Bu trajik olay, alacak verecek meselelerinin neden olduğu şiddetin ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.