İstanbul'da Kayıp: 15 Yaşındaki Yüsra Yavuz’a Ne Oldu?

İstanbul Bağcılar’da, okula gitmek için evden çıkan 15 yaşındaki Yüsra Yavuz’dan 15 gündür haber alınamıyor. Bilgisayar oyununda tanıştığı biriyle kaçmış olabileceği düşünülen genç kızın ailesi, hayatından endişe duyuyor. Polis ekipleri, kayıp vakasıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Bağcılar'da yaşayan 15 yaşındaki Yüsra Yavuz, 23 Eylül sabahı okula gitmek üzere evden çıktıktan sonra kayboldu. Yüsra’nın ailesi, kızlarının kaybolmasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen herhangi bir haber alamadıklarını belirtti. Aile, kızlarının hayatından endişe duyuyor ve polise kayıp ihbarında bulunarak yardım talebinde bulundu.

AİLENİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ

Yüsra Yavuz'un babası İsmail Yavuz, kaybolma sürecine dair şu açıklamayı yaptı: "Sabah saat 08.00'de okula gitmek üzere evden çıktı. Evimizle okul arası yaklaşık 10 dakika. Öğle saatlerinde kuzeniyle telefonda konuşmuş ve okula gitmediğini söylemiş. Kuzeni bu durumu annesine iletti, biz de bu şekilde haberdar olduk. Kızımızın bir bilgisayar oyununda tanıştığı bir çocukla birlikte gitmiş olabileceğinden şüpheleniyoruz. Şu anda polis kapsamlı bir araştırma yürütüyor, ama elimizde kesin bir bilgi yok."

POLİS ARAŞTIRMASI DEVAM EDİYOR

Yavuz ailesi, kızlarının içine kapanık bir yapısı olduğunu ve sürekli bilgisayar başında vakit geçirdiğini belirtiyor. Kızlarının tanıştığı bir kişiyle birlikte kaçma ihtimali üzerine yoğunlaşan polis ekipleri, araştırmalarını sürdürüyor. Baba İsmail Yavuz, durumu bilen veya görenlerden yardım çağrısında bulunarak, kızının bir an önce bulunması için yetkililerden destek bekliyor.

TOPLUMDAN YARDIM ÇAĞRISI

Aile, kızları Yüsra’nın kayboluşuyla ilgili kaygılarını dile getirirken, olayın sosyal medya ve yerel medyada geniş yankı bulmasını umuyor. Bağcılar halkı ve çevre ilçelerden de olayla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olanların polise veya aileye ulaşmaları isteniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.