İstanbul'da kız öğrenci yurdunda şüpheli ölüm!

İstanbul Kadıköy'deki özel bir kız öğrenci yurdunun bahçesinde 25 yaşındaki K.A.'nın cesedi bulundu. Yerde kanlar içinde yatan genç kadının ölüm sebebi polis tarafından araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul Kadıköy'de bir özel kız öğrenci yurdunun bahçesinde, 25 yaşındaki K.A.'nın cesedi bulundu. Yurt görevlileri, yerde kanlar içindeki cesedi fark ettikten sonra polise haber verdi. Olay, sabah saatlerinde Dumlupınar Mahallesi Volkan Sokak'taki özel yükseköğrenim kız öğrenci yurdunda gerçekleşti.

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında K.A.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, cesedin bulunduğu alanı güvenlik şeridiyle kapatarak yurtta kalanları uzaklaştırdı. Olay yeri inceleme ekipleri, K.A.'nın kaldığı odada ve cesedin düştüğü yerde detaylı çalışma yaptı. Yurtta kalanlar ve çalışanlar olay nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Mahalledeki sakinlerden Turan Meydan, "Sabah namazına kalkan arkadaşım, yerde bir kız yatıyor demiş. Kız yurt öğrencisiymiş. Polis ve savcı olay yerinde inceleme yapıyor" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.