İstanbul’da Korkunç Saldırı: Motosikletli Saldırganlar Gecekonduyu Kurşunladı!

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde motosikletli saldırganlar tarafından gecekonduya açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde müdahalede bulundu.

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde şiddet dolu bir saldırı yaşandı. Motosikletli iki şüpheli, Zübeyde Hanım Mahallesi 1502. Sokak üzerindeki bir gecekonduyu hedef alarak, evin bahçesine kurşun yağdırdı. Saldırı sırasında bahçede bulunan iki kişi, KOAH hastası Ali Osman Güler (73) ve komşusu Kadir Himmetoğlu (35) yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. Motosikletle sokaktan geçen iki kişi, gecekonduya yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştirip hızla olay yerinden kaçtı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri saldırganların izini sürmek için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Mahalle sakinlerinden Salih Aksu, olay hakkında şu bilgileri verdi: "Motosikletli iki kişi geçerken gecekonduyu taradılar. İki kişi yaralandı. Benzer olaylar sık sık yaşanıyor. Hatta evimizin arka balkon camına bile kurşun isabet etmişti. Polis ve ambulanslar hızlıca müdahalede bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri de buradaydı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.