İstanbul'da Olumsuz Hava Koşulları Deniz Ulaşımını Etkiledi: Sefer İptalleri Yaşandı

İstanbul'da kötü hava şartları sebebiyle deniz ulaşımında iptaller yaşandı. Büyükada-Sedef Adası ve Bursa-İstanbul seferleri etkilendi. Şehir Hatları ve BUDO'nun açıklamalarına göre, seferler ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacak.

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşulları, deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Şehir Hatları ve BUDO'nun açıklamalarına göre, Büyükada-Sedef Adası ve Bursa-İstanbul seferleri iptal edildi. Yolcular, ikinci bir duyuruya kadar seferlerin yapılamayacağını öğrendi. Bu durum, bölgedeki ulaşımı etkileyerek seyahat planlarını bozdu.

İstanbul'da kötü hava koşulları nedeniyle bazı deniz ulaşımı seferleri iptal edildi.

Şehir Hatları'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kötü hava koşulları nedeniyle Büyükada-Sedef Adası seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacaktır." denildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, saat 09.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ile 12.55 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

Aynı nedenle BUDO'nun saat 07.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 08.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilemedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Kiracıların yüzde 86'sı resmi zam oranının üzerinde ödeme yapıyor
Kurbanlıklarda düşüş: Fiyatlar belli oldu
Alper Gezeravcı'dan açıklama: "Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
2024 Adli tatil ne zaman başlıyor?
2024 Ay tutulması ne zaman?