Eski kocasıyla pozu gündem olmuştu! Zeynep Bastık aşk açıklaması

Zeynep Bastık sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Son olarak eski kocasıyla poz veren Bastık bu mevzuda izahat yapmış oldu. Yeniden barışma ihtimali olmadığını söyleyen Zeynep Bastık Tolga Akış ile neden ayrıldığını...

İç çamaşırlı pozlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık, önceki akşam yeni çıkaracağı şarkısı için dostlarıyla yemekte buluştu.

Yemeğe Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış da geldi. Girişte derhal soruları yanıtlayan Tolga Akış, Zeynep Bastık ile görüşüyor olması ve aralarındaki arkadaşlık hakkında, "Bizim ilişkimiz esasen yavaş yavaş dostluğa doğru aşama kaydediyor ve o hale geldi diye biz ayrılık sonucu aldık. Dolayısıyla dostluğumuzu kaybetmemiz için bir sebep yok. İkimiz de birbirimizi oldukça seviyoruz. Birbirimizin kabiliyetine de bence oldukça güveniyoruz o yüzden dostluğumuz oldukça iyi yürüyor" dedi.

Snob Magazin'in haberine nazaran; Akış, "Tekrardan olur mu?" sorusuna ise, "Hayır. Öyle bir durumda değiliz. Gayet güzel arkadaşlığımız devam ediyor" yanıtını verdi.

Aşk yaşamı ile ilgili konuşan Zeynep Bastık ise, "Şimdi sevgilin var mı diye soracaksınız. Ama yok. Olsa şu an zaman ayıramam zaten. Kimse de yanaşmıyor. Ama iyi böyle güzel güzel. Keyfim yerinde. Olursa zaten bir dakika bırakmam elini. Mutlaka görürsünüz. Aşık olmayı bekliyorum ya. Aşk ne zaman gelirse..." diyerek kahkaha attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu
Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı