İstanbul'da otele silahlı saldırı yapıldı: Metrobüse isabet eden mermi paniğe neden oldu

Yeşilova Mahallesi'nde bulunan bir otelin önüne yapılan silahlı saldırıda şans eseri yaralanan olmazken, seyir halindeki bir metrobüs de hedef alındı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen gece saat 00.30 sularında Yeşilova Mahallesi 1. Değer Sokak'ta yaşanan olayda, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 4 katlı bir otelin önüne gelerek uzun namlulu silahla ateş açtı. Otel binasına yönelik saldırıda çok sayıda mermi isabet etti ancak şans eseri herhangi bir yaralanma olmadı. Saldırganların açtığı ateş sonucu seyir halindeki bir metrobüse de mermi isabet ettiği bildirildi. Otel görevlileri, saldırganların kaçması üzerine durumu hemen polise bildirdi.

Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayın ardından, otelin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, sokakta uzun namlulu silaha ait çok sayıda boş kovan buldu. İnceleme ekipleri, hem otelde hem de metrobüste uzun süre detaylı araştırma yaptı. Neyse ki, olay sırasında herhangi bir yaralanma yaşanmamış olmasıyla birlikte polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, metrobüste yaşanan panik anlarını gösteren görüntüler de ortaya çıktı. Saldırı sırasında metrobüsün kapı camına isabet eden kurşun nedeniyle yolcular arasında panik yaşandığı ve bazılarının kendilerini yere attığı görülüyor. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Alper Gezeravcı'dan açıklama: "Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
2024 Adli tatil ne zaman başlıyor?
2024 Ay tutulması ne zaman?
FETÖ Soruşturmasında 44 Kamu Görevlisine Gözaltı Kararı
Tarihi Eser Kaçakçılığına Karşı Başarılı Operasyon: 607 Obje Ele Geçirildi, 5 Şüpheli Gözaltında