İstanbul'da rehine krizi

İstanbul’un Fatih ilçesinde bir binadan çok sayıda silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bölgede bir kişinin rehin alındığı ve olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Şahıs gözaltına alındı.

Fatih’te evdeki iki çocuğunu rehin alan alkollü şahıs, sağa sola küfürler savurup tüfek ve tabanca ile pencereden havaya ateş açtı. Özel harekat ekiplerinin operasyonuyla etkisiz hale getirilen şahıs gözaltına alındı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Fatih Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafa Paşa Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 4 katlı binanın en üst katında ailesi ile birlikte yaşayan ve alkollü olduğu öğrenilen Ümit A. iki çocuğunu rehin aldı. Pencereden küfürler savuran Ümit A.’yı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri sokağı yaya ve araç trafiğine kapatarak, Ümit A.’yı ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra çocukları bırakan adam, bu sefer de pencereden tehditler savurarak tüfek ve tabancayla çevreye rastgele ateş açtı. Olay yerine gelen polis özel hareket ekipleri, düzenledikleri başarılı operasyon ile Ümit A’ı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!
Demet Özdemir'den Tatil İsyanı! Hayranları Şokta!
Yarın İstanbul'da işe okula gidenler dikkat: Meteorolojiden kırmızı alarm geldi!